Köszönjük, hogy megrendelésével támogatja a további fejlesztéseket!
A részletes információkat a megrendelő lap alatti részen találja!


Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével és a számlázási adatok megadásával megrendelheti a Német Szótanító program moduljait minden jelenlegi platformra (Windows, Win Phone, Android), kivéve az iPhone/iPad platformra.
Megveheti önmagának is és adhatja ajándékba is! Kérjük töltse ki az alábbi adatokat: ( Az e-mail címét és adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki.)

Német-magyar
modulok *

A1-es német kezdő modul (kb. 700 szó)
bruttó 3 000 Ft
A2-es német alapszintű modul (kb. 1300 szó)
bruttó 3 000 Ft
B1-es német modul (kb. 1700 szó)
bruttó 3 000 Ft
B2-es német modul (kb. 1600 szó)
bruttó 3 000 Ft
A1 + A2 modulok együtt
(6 000 Ft helyett) bruttó 5 000 Ft
A1 + A2 + B1 modulok együtt
(9 000 Ft helyett) bruttó 7 000 Ft
A1 + A2 + B1 + B2 modulok együtt
(12 000 Ft helyett) bruttó 9 000 Ft

E-mail *

Teljes név *

Számlázási adatok:

Város
(külföld esetén országnév is) *

Utca, házszám *

Irányító szám *

Cégnév

Cég adószáma

Egyéb adatok:

Telefon *

Kupon szám
(ha van)

MegjegyzésPlatformok: Windows, Windows Phone, Android, kivéve iPhone/iPad
Miután megnyomja a "IGEN, megrendelem" gombot, egy email-t fog kapni, benne a fizetéshez szükséges minden adattal

Köszönjük!

Részletes információkHány darab készüléken használható:

Egy időben két darab saját tulajdonú Windows számítógépen/Windows Phone/Android-os mobiltelefonon/tableten lehet élesítve a megvásárolt modul (amely lehet pl. saját/feleségé vagy saját/gyereké). Tetszőleges számban újratelepíthető vagy átvihető a cserekészülékre.

iPhone/iPad készülékeken nem használható a honlapon vásárolt termék!

iPhone/iPad eszközökön NEM használható a honlapon vásárolt termék, mert az Apple szabályzata nem engedi, sőt tiltja a honlap vásárlások aktiválását az iPhone/iPad eszközökön. iPhone/iPad regisztráláshoz az iPhone/iPad programverzión (ha majd elkészül) belüli App-Store vásárlás szükséges, amely viszont nem 2, hanem minden saját iPhone/iPad eszközön élesíthető.

Telefon csere ill. számítógép újratelepítés után mi a teendő?

Telefon csere vagy számítógép újratelepítés előtt a szótanító programban érdemes szinkronizálni a tanulási eredményeket, amely egy internetes adatbázisba elmenti a tanulási eredményeket. Újratelepítés ill. eszköz csere után pedig egyszerűen csak telepíteni kell a szótanító programot majd elvégezni a regisztrálást. Szinkronizálással pedig az előző tanulási eredményeket lehet visszaállítani.
Előfordulhat, hogy bár korábban sikerült regisztrálnia a modulokat, de jelenleg nincs elég felhasználható licence. (A modulok 2 eszközön használhatók egyidőben) Ebben az esetben a "Regisztrálás és aktiválás" menü / "Terméksorszám lista" ablakban törölni kell azokat a régi regisztrációs bejegyzéseket, amelyek valamely már nem használt számítógépéhez ill. eszközéhez tartoznak. Ezután a "Vásárlás utáni regisztrálás" menüpontban újra élesíteni kell a modulokat. (iPhone esetében nincs erre szükség, a korábbi vásárlások visszaállítását kell választani)

Fizetés módja:

Három módon lehet kifizetni a megrendelt terméket: vagy hagyományos utalással vagy bankkártyával PayPal biztonságán keresztül vagy PayPal fiókon keresztül, pénz küldéssel. Bármelyiket választhatja, Ön dönti el melyiket választja. Megrendelés után kapni fog egy emailt, benne lesz egy fizetési link. Ez a link arra az oldalra fog mutatni, ahol pontosan le lesznek írva a szükséges tudnivalók. Ezen az oldalon lesz megtalálható a PayPal fizetés elindításához szükséges link és a hagyományos utaláshoz szükséges adatok is (bankszámlaszám, név, stb.) Az utalás egyenértékű azzal, ha bármely K&H bankfiókban pénztári készpénz befizetéssel fizeti be a megadott számlára az összeget.

Szállítás módja:

Az élesítéshez szükséges adatokat és terméksorszámokat email-ben küldjük el, a PayPal fizetés esetén szinte azonnal, hagyományos utalásnál pedig a teljesítés után 0 - 3 munkanapon belül.

Visszapattanó emailek:

Ha a megrendelés után 10 percen belül nem érkezne meg a visszaigazoló levél, akkor vagy rossz email címet adott meg, vagy a SPAM-ok közé került (@gmail.com -nál pl. reklámlevelek közé).

Külföldről rendelés:

Külföldről is lehet rendelni, de a PayPal fizetési módot kell választani.
Ha külföldről csak utalni tud, akkor a https://transferwise.com/ szolgáltatását tudjuk ajánlani, de ha nem tud megjegyzést írni az utalásához, akkor mindenképpen írja meg emailben, hogy az megtörtént.

Fizetési határidő:

A fizetési határidő 15 nap.