Angol Szótanító program letöltése:Android verzió


Az Angol Szótanító Android verziójához Android 2.2 vagy újabb rendszer szükséges. Használható mobiltelefonokon és tableteken is.
A készülékről, a Google Play Áruház nevű programból tölthető le, rákeresve a program nevére: 'Angol Szótanító'.
Alternatív letöltési mód: (Google bejelentkezés szükséges a telepítéshez)
Android verzió letöltése


  
Windows Phone verzió


Az Angol Szótanító Windows Phone verziójához Windows Phone 8.1 vagy újabb rendszer szükséges. (Win Phone 8.1, Win Phone 10) A készülékről, a Windows Phone Áruház nevű programból tölthető le, rákeresve a program nevére: 'Angol Szótanító', vagy pl. az 'angol tanulás' kifejezésre.

  
Windows 10, Windows 8.1 verzió


Az Angol Szótanító Windows-os verziójához Windows 8.1 vagy újabb rendszer szükséges. (Win 8.1, Win 10) A Windows Áruház nevű programból tölthető le, rákeresve a program nevére: 'Angol Szótanító', vagy pl. az 'angol tanulás' kifejezésre.
Alternatív letöltési mód: (Microsoft bejelentkezés szükséges a telepítéshez)
Windows verzió letöltése


  
Windows 7 verzió - csak Windows 7-hez


Az Angol Szótanító Windows 7 verziójához Windows 7 rendszer és .NET keretrendszer 4.5 (vagy újabb) verziója szükséges. (Windows XP-n nem használható!). Nem minden funkció található meg ebben a verzióban, mint amelyeket a normál Windows-os tartalmaz.
Régi Windows 7-es verzió letöltése (előtte a .NET -et kell telepíteni)


  
iPhone/iPad verzió


Az Angol Szótanító iPhone/iPad verziója a készülékről az App Store nevű programból tölthető le, rákeresve a program nevére: 'Angol Szótanító', vagy pl. az 'angol tanulás' kifejezésre.