Már több, mint 1 éves az együttműködésünk a Katedra Nyelviskolával! Eddig 8 városban adták tanfolyamaik mellé az Angol és a Német Szótanító programot, illetve annak egy speciálisan módosított változatát, amely az általuk használt nyelvtankönyvek szavaihoz lett igazítva. Most kibővült az együttműködésünk!

Angol Szótanító        Német Szótanító        Katedra Nyelviskola

A Katedra Nyelviskolában eddig ebben a 8 városban kapták meg a beiratkozók az Angol és Német Szótanító programunkat: Budapest, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós.

Most februártól viszont további 18 városban kapják meg a tanulók az alkalmazást a nyelvtanfolyamaik mellé: Debrecen, Dunaharaszti, Eger, Kaposvár, Keszthely, Nagykanizsa, Paks, Ráckeve, Salgótarján, Siófok, Sümeg, Szeged, Szekszárd, Szentendre, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.

Katedra Nyelviskola

A Katedra nyelviskola hatékony képzési módszereit eddig mintegy 500 000 tanuló ismerhette már meg országszerte, ebben a munkában most mi is aktívabban segítünk. Érdekességként: náluk havonta 1000-nél is többen tesznek sikeres nyelvvizsgát, tanulóik 95%-a sikeres tanfolyamzáró vizsgát tesz.

Angol és a Német Szótanító programunkat a honlapunkról (ahol 400 szó ingyenes) azonnal kipróbálhatja:

Angol Szótanító letöltése

Német Szótanító letöltése

Katedra Nyelviskola hivatalos honlapja


Angol Szótanító        Német Szótanító        Katedra Nyelviskola